POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, el lloc web www.sergigarcia.es manté en la més estricta confidencialitat les dades personals i de contacte dels seus subscriptors.
En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades mitjançant aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat de www.sergigarcia.es, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol•licitats i el previsible enviament d’informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels que aquest hagi de posar-se en contacte amb l’usuari/client.
Mitjançant l’ús, per part de l’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza expressament a www.sergigarcia.es a l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i/o electrònic, així com al previsible contacte telefònic amb la finalitat d’oferir els serveis oferts. La informació rebuda serà exclusivament utilitzada per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers. Així mateix, www.sergigarcia.es guardarà les dades de caràcter personal que hagi obtingut i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.
També l’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de conformitat amb allò establert a la Llei 15/1999. Els drets mencionats els pot exercir a través dels següents mitjans: correu electrònic a sergigarcia@icag.cat.